Breaking News

Tiga Janda Melawan Dunia Telefilem Pencuri Movie Full Video

Tiga Janda Melawan Dunia Telefilem Pencuri Movie Full Video, Pencuri Movie Tiga Janda Melawan Dunia Movie Live 2022 Malaysia Online Terkini Video By Layanjer & Layanon9 Tiga Janda Melawan Dunia 2022 Malaysia Live Free

Filem aksi komedi tempatan ‘Tiga Janda Melawan Dunia’ arahan Hyrul Anuar di pawagam bermula 19 Mei 2022.

Tiga Janda Melawan Dunia

Tarikh Tayangan: 19 Mei 2022
Penulis Skrip: Nazri Vovinski & Hyrul Anuar
Pengarah: Hyrul Anuar
Terbitan: Multimedia Entertainment, Directors Think Tank, Golden Screen Cinemas, Astro dan Six Fun Media
Pelakon: Khatijah Tan, Normah Damanhuri, Raja Azura, Norman Hakim, Rosnah Mat Aris, Ellyza Azizi, Abbas Mahmood

Sinopsis Tiga Janda Melawan Dunia

Mengisahkan Midah, Rohayu dan Ani, 3 balu dari kampung pedalaman, yang merupakan peminat tegar Aiman Zalini. Apabila konsert terakhir penyanyi itu diumumkan, ketiga-tiga wanita itu cuba dan melakukan segala yang mereka mampu untuk mengumpul wang.
Tetapi mereka gagal. Tanpa berputus asa, mereka cuba melakukan perkara yang paling luar biasa yang mungkin didorong oleh kejayaan segera seorang loafer tempatan mewujudkan perniagaan jus vape bebas aditif, semua semula jadi, bukan tembakau!
Formula vape mereka dicipta dengan bantuan pembantu makmal sederhana adalah kejayaan yang tidak disengajakan dan mereka miliki cukup wang untuk membeli tiket konsert!
Namun, tanpa disedari jus vape yang viral dan semulajadi itu telah menyebabkan ramai penagih dadah menjadi pulih dan ini menyebabkan isu permintaan terhadap ketua kartel dadah. Seterusnya terjadi rangkaian peristiwa lucu dan mengelikan hati yang akan mengubah hidup mereka selama-lamanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *