Breaking News

Tarik Aku Ke Syurga Live Episod 28 Dfm2u Drama Video

Tarik Aku Ke Syurga Live Episod 28 Dfm2u Drama Video, Tarik Aku Ke Syurga (TV3) Dfm2u Drama Episod 28 Live 2022 Malaysia Online, Terkini Video By Layan Drama And Layanon9, Tarik Aku Ke Syurga (TV3) Drama 2022 Malaysia Live Free Kepala Bergetar.

Drama Tarik Aku Ke Syurga terbitan Creative Skill Solution diinspirasikan dari novel Tarik Daku Ke Syurga karya Haitun Kamarazaman. Menampilkan Zul Ariffin dan Nelissa Nizam sebagai pelakon utama. Drama rantaian 28 episod ini diarahkan oleh Malek Rahman bakal menemui penonton di slot Samarinda TV3 bermula 23 Jun 2022, setiap hari Isnin hingga Khamis, pukul 10.00 malam.

Tarik Aku Ke Syurga

Episod: 28
Tarikh Tayangan: 23 Jun 2022
Waktu Siaran: Isnin-Khamis, 10:00 malam
Rangkaian: Samarinda TV3 /  iQiyi
Idea & Skrip: Nieza Nahar
Pengarah: Malek Rahman
Produksi: Creative Skill Solution Sdn Bhd

Sinopsis Tarik Aku Ke Syurga

Zamri (Zul Ariffin) ialah seorang perunding hartanah yang berjaya dan sudah memiliki syarikat perunding hartanah di Kuala Lumpur pada usia muda. Zamri ialah anak tunggal kepada Haji Murad dan Hajah Raudhah. Sebagai anak tunggal, Haji Murad dan Hajah Raudhah sangat menitik-beratkan pendidikan agama dalam hidup Zamri dari kecil. Malahan, Hajah Raudhah merupakan penceramah bebas yang sangat berpengaruh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *