Breaking News

Zaara (2022) Telefilem Full Video – Pencuri Movie

Zaara (2022) Telefilem Pencuri Movie Full Video, Pencuri Movie Zaara (2022) Movie Live 2022 Malaysia Online Terkini Video By Layanjer & Layanon9 Zaara (2022) Malaysia Live Free, Zaara (2022) full movie download, Zaara (2022) free full movie online stream, Zaara free full movie, Zaara download online, Zaara pencurimovie, Zaara pencuri movie, download Zaara, Zaara dfm2u, tonton Zaara.

Filem Zaara arahan Roy akan tayang di pawagam bermula 29 December 2022. Filem seram komedi ini dibintangi oleh Kamal Adli, Atikah Suhaime, AC Mizal, Arin Raja Lawak, Syaiful Zero, Rykarl Iskandar, Adam Shahz serta Azlan Komeng.

Zaara

Genre: Seram, Thriller
Tarikh Tayangan: 29 Disember 2022
Penulis Skrip: Epy Kodiang
Pengarah: Roy
Produksi: JROI Global Film Sdn Bhd & Redfiress Film Production
Pelakon: AC Mizal, Kamal Adli, Atikah Suhaimie, Syaiful Zero, Azlan Komeng, Wang Gegau, Ain Awok, Azlee Senario, Adam Shahz, Aril RL

Sinopsis Zaara Bukan Nama Aku

Remy seorang anak muda linkungan 20 yang kacak dan kelakar orangnya, seorang yang gemar dalam perlumbaan kereta dan mempunyai keluarga dan kawan yang penyayang. Tetapi mempunyai satu masalah yang sangat pelik iaitu dia seorang yang penakut pada hantu. Ketakutannya pada hantu sangat kritikal, sehingga tidak boleh keluar pada waktu malam. Dia juga sering tidur bersama mak dan ayahnya kerana terlalu takut hantu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *