Breaking News

Dendam Tapi Cinta (TV2) Telefilem Full Video – Pencuri Movie

Dendam Tapi Cinta (TV2) Telefilem Pencuri Movie Full Video, Pencuri Movie Dendam Tapi Cinta (TV2) Movie Live 2023 Malaysia Online Terkini Video By Layanjer & Layanon9 Dendam Tapi Cinta (TV2) Malaysia Live Free, Dendam Tapi Cinta (TV2) 2023 full movie download, Dendam Tapi Cinta (TV2) 2023 free full movie online stream, Dendam Tapi Cinta (TV2) free full movie, Dendam Tapi Cinta (TV2) download online, Dendam Tapi Cinta (TV2) pencurimovie, Dendam Tapi Cinta (TV2) pencuri movie, download Dendam Tapi Cinta (TV2), Dendam Tapi Cinta (TV2) dfm2u, tonton Dendam Tapi Cinta (TV2).

Ulangan telefilem Dendam Tapi Cinta lakonan Ungku Ismail, Azar Azmi, Mustaqim Bahadon pada Selasa ini pukul 9.00 malam di TV2.

Dendam Tapi Cinta
Waktu Siaran: Selasa, 7 Februari 2023, 9:00 malam
Rangkaian: TV2 RTM
Penulis Skrip: Yati Chung
Pengarah: Ahmad Hashim
Produksi: Paperscreen Pictures Sdn Bhdd
Pelakon: Ungku Ismail, Azar Azmi, Tash Yong, Mustaqim Bahadon, Aida Khalida

Sinopsis Dendam Tapi Cinta
Faiz abang Lisa tidak dapat menerima kematian adiknya dan bertekad untuk membalas dendam keatas Haziq. Faiz berpura-pura berkawan baik dengan Haziq . Haziq mempunyai seorang adik bernama Nadia yang baru habis belajar. Faiz telah jatuh hati dan mula memikat Nadia. Faiz mengambil keputusan untuk berkahwin. Faiz mula berubah dan tidak melayan Nadia dengan baik. Faiz buntu kerana dia amat sayangkan Nadia tetapi kematian adiknya belum terbela. Nadia telah jatuh dari tangga dan cedera teruk di kepala. Selepas menjalani pembedahan membuang darah beku di otak, Nadia hilang ingatan. Faiz runsing memikirkan keadaan isterinya Nadia kerana dia amat menyayanginya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *