Breaking News

Debunk Beraya Telefilem Full Video – Pencuri Movie

Debunk Beraya Telefilem Pencuri Movie Full Video, Pencuri Movie Debunk Beraya Movie Live 2023 Malaysia Online Terkini Video By Layanjer & Layanon9 Debunk Beraya (TV3) Malaysia Live Free, Debunk Beraya (TV3) 2023 full movie download, Debunk Beraya 2023 free full movie online stream, Debunk Beraya free full movie, Debunk Beraya download online, Debunk Beraya pencurimovie, Debunk Beraya pencuri movie, download Debunk Beraya, Debunk Beraya dfm2u, tonton Debunk Beraya.

Saksikan telefilem Debunk Beraya lakonan Wan Chaidan Sharifah Sakinah pada 21 April ini, Jumaat pukul 10 malam di Astro Warna atau strim di Astro GO.

Debunk Beraya
Waktu Siaran: Jumaat, 21 April 2023, 10:00 malam
Rangkaian: Astro Warna / Astro GO
Pengarah: Reen Emran
Produksi: Kl Motion Picture Sdn Bhd
Pelakon: Wan Chai, Sharifah Sakinah, Haidar Hasanudin, Danish Raja Lawak, Shahril Sarjen

Sinopsis Debunk Beraya
Rancangan perjalanan Sofi dan Mizan untuk pulang ke kampung terencat, apabila peminat-peminat Debunk mencabar Sofi untuk membuktikan hantu syaitan diikat menjelang Ramadan. Demi membuktikan kebenaran kata-katanya, Mizan mengajak Sofi ke Hospital Mega Utara dan Sofi sememangnya pantang dicabar!

Kedatangan Sofi ke Hospital Mega Utara secara tidak sengaja mengundang Edna yang dah lama kesepian di situ, dan teringin benar merasakan suasana Hari Raya di kampung. Diam-diam Edna akhirnya menumpang Sofi dan Mizan ke kampung.

Hari Raya Sofi berubah menjadi huru hara apabila Edna merancang untuk memeriahkan lagi Hari Raya Sofi sekeluarga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *