Breaking News

Sue-On Telefilem Full Video – Pencuri Movie

Sue-On Telefilem Pencuri Movie Full Video, Pencuri Movie Sue-On Movie Live 2023 Malaysia Online Terkini Video By Layanjer & Layanon9 Sue-On (TV3) Malaysia Live Free, Sue-On (TV3) 2023 full movie download, Sue-On 2023 free full movie online stream, Sue-On free full movie, Sue-On download online, Sue-On pencurimovie, Sue-On pencuri movie, download Sue-On, Debunk Beraya dfm2u, tonton Sue-On.

Filem Sue-On terbitan Rumah Produksi Merah dibintangi pelakon-pelakon hebat tanah air seperti Dato Awie, Reen Rahim, Ropie, Shawani, Erra Fazira dan ramai lagi. Filem seram ini akan ditayangkan di pawagam seluruh negara pada 6 Julai 2023.

Sue-On

Tarikh Tayangan: 6 Julai 2023
Pengarah: Razif Ajiboy Rashid 
Terbitan: Rumah Produksi Merah

Sinopsis Sue-On

Sue-On seekor hantu Korea yang sering menganggu manusia dengan mengeluarkan dirinya dari kaca televisyen. Pada satu malam nasib Sue-On Ddak begitu baik kerana selepas keluar dari skrin tv, Adam yang dimarahi oleh bapanya kerana menonton tv dengan begitu lama, mematikan suis tv dan membuatkan Sue-On terperangkap dan tidak boleh pulang ke tempat asalnya. Sue-On berusaha sedaya upaya untuk mencari jalan pulang ke tempat asalnya dengan mencari sesiapa sahaja yang sedang menonton filem Sue-On. Nak dijadikan cerita, ketika Sue-On sedang mencuri masuk ke dalam satu rumah, kewujudan Sue-On telah disedari oleh sepasang suami isteri yang pada ketika itu sedang menonton filem Hantu Kampung Sebelah. Oleh kerana takut diapa-apakan, Sue-On mengambil keputusan untuk melompat masuk kedalam skrin tv itu. Pasangan suami isteri itu terus memadamkan tv mereka. Kini Sue-On terperangkap di Kampung Sebelah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *