Breaking News

That Cover Girl Telefilem Pencuri Movie Download HD Video

That Cover Girl Telefilem Pencuri Movie Download HD Video Full movie, Pencuri Movie 123 That Cover Girl Movie Live 2023 Malaysia Online Terkini Video By Layanjer & Layanon9 That Cover Girl (TV3) Malaysia Live Free, That Cover Girl 2023 full movie download.

Siri Amazon Original Prime Video yang pertama dari Malaysia, That Cover Girl, akan ditayangkan mulai 19 Oktober ini. Siri ini diterbitkan oleh Creative Stew, dan dibintangi oleh beberapa pelakon terkenal Malaysia, seperti Siti Saleha, Hisyam Hamid, Alicia Amin, dan Aiman Hakim.

That Cover Girl
Tarikh Tayangan: 19 Oktober 2023
Idea Asal: Abid Hussain
Penulis Skrip: Yasmin Yaacob
Pengarah: Megat Sharizal
Produksi: Kabir Bhatia
Pelakon: Siti Saleha, Hisyam Hamid, Alicia Amin, Aiman Hakim, Melissa Campbell, Cristina Suzanne

Sinopsis That Cover Girl
Mengisahkan Sofi Safwan (Siti Saleha), seorang yang berjaya di dalam industri fesyen dengan menguruskan empayar yang luas dan memiliki seorang suami yang memberikan sokongan tidak berbelah bahagi kepadanya. Namun terdapat beberapa kejadian malang dalam usaha perniagaannya yang melibatkan masalah skandal dan persekitaran kerja yang tidak menyenangkan.

Di sebalik cabaran ini, Sofi tetap teguh dalam usahanya untuk menyelesaikan kedua-dua isu perkahwinan dan perniagaannya, walaupun berdepan dengan pelbagai halangan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *