Breaking News

Hierarki (Astro Ria) Telefilem Full Movie Download Video

Hierarki (Astro Ria) Telefilem Full Movie Download HD Video, Pencuri Movie Hierarki (Astro Ria) Movie Live 2023 Malaysia Online Terkini Video By Layanjer & Layanon9 Hierarki (Astro Ria) Malaysia Live Free.

Ulangan telefilem Hierarki menampilkan 12 finalis Hero Remaja 2021 pada 3 Februari 2024, Sabtu pukul 10 malam di Astro Ria.

Hierarki

Waktu Siaran: Sabtu, 3 Februari 2024, 10:00 malam
Rangkaian: Astro Ria, Astro Go
Penulis Skrip: Boy Fareed Sharif
Pengarah: Boy Fareed Sharif
Produksi: Ideaktiv
Pelakon: Amir Ahnaf, Fazziq Muqris, Mierul Aiman, Ideen Azman, Afiq Hamidon, Zaid Erakad, Kamarool Hj Yusoff, Nam Ron, Fauzi Nawawi, Pablo Amirul, Rosyam Nor, Razman Mahayuddin, Nina Amin

Sinopsis Hierarki

Menceritakan tentang beberapa remaja yang mempunyai masalah hidup yang berbeza yang tiba tiba mendapat jemputan ke sebuah game, Vertigo di mana pemenang akan memenangi RM10,000.

Fazz, seorang selebriti media social, Ijan- seniman jalanan, Megat – si gelandangan, Jali – bekas banduan, Wafi – pemuda istimewa juga mangsa buli serta Saikoboi – seorang gamer yang punya banyak hutang. Mereka ini telah dijemput menyertai satu eksperimen psikologi rahsia di suatu kordinat yang tiada titik liputan.

Mereka dan 4 lagi peserta diuji secara fizikal dan mental di sebuah kapal korek usang. Hanya yang berjaya akan selamat, yang gagal maut menjelang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *