Breaking News

The Experts Telefilem Full Movie Download Video

The Experts Telefilem Full Movie Download HD Video, Pencuri Movie The Experts Movie Live 2023 Malaysia Online Terkini Video By Layanjer & Layanon9 The Experts Malaysia Live Free.

Nantikan kemunculan filem ‘The Experts’ yang dijangka akan menemui penonton tahun ini di pawagam seluruh tanah air. Filem bertemakan aksi rompakan ini dibarisi pelakon hebat seperti Dato Aaron Aziz, Remy Ishak, Syafiq Kyle, Mimi Lana dan Ray. Diarahkan oleh sutradara filem pecah panggung Polis Evo 2, Andre Chiew bersama Nazim Shah.

The Experts

Tarikh Tayangan: 2024
Penulis Skrip: Ayam Fared, Abhilash Chand, Mamu Vies, Kyle Goonting, Joel Soh
Pengarah: Andre Chiew & Nazim Shah
Produksi: Astro Shaw Sdn Bhd

Sinopsis The Experts

Mengisahkan sekumpulan adik – beradik yang mempunyai kepakaran masing – masing dalam kegiatan merompak. Selepas menggemparkan negara dengan rompakan jongkong emas di lapangan terbang, abang mereka memaksa adik-adiknya untuk memulakan hidup baru. Namun, salah seorang adik mereka merancang untuk mencuri cincin berharga jutaan ringgit, lantas terperangkap dengan ugutan besar. Ini memaksa Syarif, Khairul, Emma, Amiruddin, Rozland kembali ke dunia yang telah lama ditinggalkan dan merancang rompakan paling terbesar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *