Breaking News

Sheriff Telefilem Pencuri Movie Download Video

Sheriff Telefilem Full Movie Download HD Video, Pencuri Movie Sheriff Movie Live 2023 Malaysia Online Terkini Video By Layanjer & Layanon9 Sheriff Malaysia Live Free.

Sheriff yang bakal menggegarkan pawagam seluruh negara merupakan sentuhan terbaru pengarah filem aksi box office nombor satu Malaysia, Polis Evo 3, iaitu Syafiq Yusof. Filem aksi thriller terbitan dua studio gergasi tanah air, Skop Productions dan Astro Shaw ini akan menemui penonton di pawagam Malaysia dan Singapura bermula 18 April.

Selain itu, Sheriff turut mempersembahkan babak-babak aksi memukau di antara Zul Ariffin, Dato’ Aaron Aziz dan Syafiq Kyle, serta penampilan pertama Azira Shafinaz sebagai Inspektor Polis yang beraksi lasak apabila berdepan dengan Elizabeth Tan.

Sheriff

Genre: Aksi Thriller
Tarikh Tayangan: 18 April 2024
Cerita Asal: Syafiq Yusof
Lakon Layar: Nazifdin Nasrudin, Syafiq Yusof
Pengarah: Syafiq Yusof
Produksi: Skop Productions & Astro Shaw

Sinopsis Sheriff

Nazri, seorang anggota polis dari Jabatan Narkotik merasakan masalah sindiket dadah syabu Tony Ifrit semakin berleluasa dan mereka sering terlepas dari cengkaman undang – undang apabila melalui proses penghakiman. Nazri mengambil keputusan untuk menyelesaikan masalah itu sendiri.

Sementara itu Sheriff, seorang anggota polis daripada Jabatan Integriti telah dihantar oleh pihak IGP untuk menyelesaikan kes ‘Meth Killer’. Sheriff dan Nazri ditugaskan untuk berada di bawah satu jabatan. Ada kemungkinan Meth Killer itu berada didalam Jabatan Narkotik itu sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *