Breaking News

Daddyku Gangster Telefilem Full Video – Pencuri Movie

Daddyku Gangster Telefilem Pencuri Movie Full Video, Pencuri Movie Daddyku Gangster Movie Live 2022 Malaysia Online Terkini Video By Layanjer & Layanon9 Daddyku Gangster (2022) Malaysia Live Free, Daddyku Gangster full movie download, Daddyku Gangster free full movie online stream, Daddyku Gangster free full movie, Daddyku Gangster download online, Daddyku Gangster pencurimovie, Daddyku Gangster pencuri movie, download Daddyku Gangster, Daddyku Gangster dfm2u, tonton Daddyku Gangster

Syarikat D’Ayu Pictures tampil dengan sebuah filem aksi komedi berjudul Daddyku Gangster arahan Ismail Bob Hashim yang akan ditayangkan di pawagam seluruh negara mulai 1 Disember 2022.

Daddyku Gangster

Genre: Aksi Komedi
Tarikh Tayangan: 1 Disember 2022
Pengarah: Ismail Bob Hashim
Produksi: D’Ayu Pictures Sdn Bhd

Sinopsis Daddyku Gangster

Ray adalah ketua kumpulan yang gemar mencuri kereta kereta mewah yang diseludup ke Malaysia bersama rakan kumpulannya yang memiliki kepakaran masing masing. Selain itu Ray turut melibatkan diri dalam underground fight di gelanggang haram milik Pablo.
Ray mempunyai sejarah silam dalam hubungan kekeluargaan terutama dengan abang kandungnya sendiri. Di malam hari lahir Ray, Remy abang kepada Ray datang bersama keluarga menyambutnya walaupun layanan Ray dingin terhadap keluarga Remy terutama kedua-dua anak saudaranya, Arisha dan Aidil.
Namun malang tidak berbau, Remy dan isterinya meninggal dunia setelah terlibat kemalangan jalan raya sebaik pulang dari rumah Ray. Lisa, peguam yang bertanggungjawab telah menyerahkan hak penjagaan sementara Arisha dan Aidil kepada Ray berdasarkan wasiat daripada Remy. Ray menjadi kurang senang dengan memikirkan hal yang bakal dilalui apabila terpaksa menjaga anak saudaranya itu. Dek kerana terpikat setelah memandang Lisa, Ray menerima pelawaan tersebut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *