Breaking News

Mek Raya Telefilem Full Video – Pencuri Movie

Mek Raya Telefilem Pencuri Movie Full Video, Pencuri Movie Mek Raya Movie Live 2022 Malaysia Online Terkini Video By Layanjer & Layanon9 Mek Raya (2022) Malaysia Live Free, Mek Raya full movie download, Mek Raya free full movie online stream, Mek Raya free full movie, Mek Raya download online, Mek Raya pencurimovie, Mek Raya pencuri movie, download Mek Raya, Mek Raya dfm2u, tonton Mek Raya

Saksikan telefilem Mek Raya memaparkan kisah masyarakat Terengganu lakonan Watie Sadali dan Azrul Zaidi ditayangkan pada 1 November ini, Selasa ini pukul 9 malam di TV2.

Mek Raya

Waktu Siaran: Selasa, 1 November 2022, 9:00 malam
Rangkaian: TV2 slot Drama On 2
Skrip: Zul Huzaimy
Pengarah: Dak Seli
Produksi: Nang Surya Studios
Pelakon: Watie Sadali, Azrul Zaidi, Dave, Zul Huzaimy, Joyce Harn, Amran Kelo

Sinopsis Mek Raya

Kisah seorang wanita bengis dan samseng yang tinggal di Kampung Buluh, Kuala Berang. Dia terkenal dengan jolokan nama ‘Mek Bunga’ di kalangan pengikutnya atau ‘set gedebe’ (samseng) dan digeruni oleh setiap samseng yang berada di Hulu Terengganu meliputi mukim Kuala Berang, Tanggul, Kuala Telemong hingga ke daerah Marang. Sungguhpun begitu dia sangat sukakan Bunga Raya sejak kecil lagi dan juga mempunyai semangat patriotisme yang tinggi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *